News

Starbucks åpner sin første kaffebar nord for polarsirkelen

Starbucks åpner sin første kaffebar nord for polarsirkelen
Photo:
Starbucks/ Alexander Jensen

Endelig kan du nyte en god kopp kaffe, en forfriskende Refresha, en klassisk Caramel Macchiato eller en populær Frappuccino®, under nordlyset, i midnattssolen eller med den spektakulære utsikten over Bodø.

Bodøværingene kan nå telle ned dagene til Starbucks åpner sin aller første Starbucks kafé nord for polarsirkelen.

- Det er med stor glede at Starbucks endelig skal åpne sin aller første kafé i Bodø. Vi er stolte over at dette blir den aller første og eneste Starbucks nord for polarsirkelen. Jeg gleder meg over at Bodøværingene nå kan se frem til å nyte den gode Starbucks-opplevelsen sammen med Norges fineste utsikt, sier Ann-Kristin Nomerstad, Brand Manager, i Starbucks Norge.

Starbucks er kjent verden over for sine ikoniske og innovative drikker, og i Norge er bestselgeren Caffè Latte. Hos Starbucks kan du tilpasse drikken din på over 170.000 måter. Enten om du liker drikken din varm, kald eller ønsker en spesiell type espresso, sirup, melketype eller krem.

- Hvis du vil ta deg en velfortjent kaffepause med noen du er glad i, eller om du har lyst til å unne deg selv noe godt, er vi her for å ønske deg hjertelig velkommen, sier Nomerstad.

Kontakt:

Sofie Oraug-Rygh
Director ESG, Communication and Public Affairs
Mobile: +47 977 72 483 / Email: Sofie.Rygh@jordanes.no  
 

   

Om Starbucks

Starbucks® er verdens største kaffebarkjede og også en stor  leverandør av kaffe og te. Vi tilbyr i tillegg et stort utvalg av nystekte  bakevarer, sandwicher og mye annet godt. Folk kommer ikke bare til Starbucks® for å drikke kaffe, vi er ditt hjem  utenfor hjemmet. Her kan du studere, jobbe eller bare henge med venner. Vi er  en møteplass i lokalmiljøet og en del av den daglige rutinen til veldig mange  mennesker. Første Starbucks® åpnet i Seattle i 1971 og Starbucks® har nå over  33 000 kaffebarer over hele verden.
www.starbucks.no

I Norge er det Jordanes ASA som driver  Starbucks® med sine 21 kaféer i Norge. Jordanes er et av Skandinavias fremste  merkevarehus. Siden 2007 har selskapet utviklet noen av de fremste  merkevarene i det skandinaviske markedet. I dag huser Jordanes blant andre  Synnøve Finden, Bodylab og Sørlandschips – og restaurantkonseptene Peppes  Pizza og Backstube. I 2023 hadde Jordanes en omsetning på NOK 6,466  millioner, 2700 ansatte og 9 fabrikker i Skandinavia.
www.jordanes.no